Alimentația omului 

,,suntem ceea ce mâncam „ 

   
Toată lumea știe ca omul este cauza principala a degradării mediului dar câte persoane știu ca tot omul este cauza principala a degradării proprii sănătăți sau câte persoane dau importanță acestui lucru. De cele mai multe ori omul se îmbolnăvește din lipsa de informare si din ignoranță deoarece atâta timp cât friptura din farfurie miroase si arată bine nu mai contează câte kilograme de hormoni de crestere s-au folosit pentru aducerea cărnii in starea in care se găsește pe masa sau atâta timp cât prăjitura e delicioasa nu mai contează ce cantități letale de coloranți alimentări se regăsesc in ea.

In prezent dacă te îmbolnăvești tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi sa cumperi un kilogram de carne deoarece acolo vei găsi toate antibioticele de care ai nevoie dar care nu o sa mai aibă nici un efect deoarece organismul tău s-a obișnuit cu ele. Si bineînțeles aceeași carne plină de antibiotice si hormoni de creștere care in afara de gustul ,,plăcut ” nu conține nimic sănătos mai are si proprietatea de a-ți oferi un atac de cord in momentul in care doctorul care îți va aduce rezultatele analizelor te va anunța ca ai cancer.  Așa ca dacă vrei sa atingi performanța aceasta încearcă sa mănânci cât de multă carne plină cu toate toxinele posibile poți . 

Dintre toate ființele existente pe fața pamântului omul este singurul si unicul care își ignora instinctul de supraviețuire si merge la carmangerie sau bineînțeles la iubitul McDonald’s  ca sa își cumpere îmbolnăvirea grabnica sau uneori moartea . 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s