Oameni…

În ziua de astăzi sunt mai mult de 7 miliarde de indivizi, dar oameni mai putini deoarece denumirea de om este oferită creaturilor cu rațiune capacitate întâlnită tot mai rar in ziua de astăzi. Rațiunea este capacitate pe care spre deosebire de animale cărora le omul o dobândește din naștere. În lumea în care trăim rațiunea a devenit o calitate deosebita și rara deoarece mojoritatea luam decizii comform nevoilor biologice și bineînțeles gândim irațional, ilogic deoarece ne construim palate și case de vacante pe care știm ca nu o le le luam cu noi în mormant. Care mai este deosebirea dintre noi si animale daca procedam la fel ca ele si in dorinta de inbogatire si o viata buna distrugem mediul, încrederea dintre noi .Deosebirea dintre noi și animale este ca animalele în dorința de a-si satisface nevoile biologice își creaza un adapost mic, care nu afectează mediul spre deosebire de noi care dacă ne facem o casa tăiem copaci și sufocam pamantul din jur cu asfalt..

Animalele spre deosebire de oamenii raționali se mănâncă intre ele.Oare nu facem și noi acest lucru ? Ca în adorinta de a mai urca o treapta sociala ,,călcăm peste cadavre”.

În ziua de astăzi omul își arata latura animalica mai mult ca oricând. Se observa ca tehnologia evoluează dar din nefericire oamenii se îndreaptă spre involuție.

Observam în jurul nostru cum se înțeleg albinele, furnicile iar noi oamenii nu ne mai înțelegem nici cu frații noștri.

O lume mai buna este o lume în care în primul rand noi suntem mai buni, așa ca haideti se încercăm să fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem în lume

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s