Eșecul si teama de eșec 

Teama de eşec este obstacolul care stă cel mai des în calea persoanelor care se îndreaptă spre succes.Eșecul ca și greșeala este doar o treapta în formarea omului capabil sa își atingă scopul și implicit succesul.

John C. Maxwell surprinde în mod surprinzător faptul ca ,,Eşecul este un ocol temporar, nu o fundătură.” și de aceea trebuie sa păstrăm speranta vie și sa învățăm din eşec pentru a nu mai repeta greșelile pe care le-ai făcut și din cauza cărora am eșuat.

Frica de eşec este un obstacol în calea succesului deoarece ne împiedică in a încerca de a păși pe drumul succesului și de aceea frica de esec este mai dăunătoare mintii decât eșecul. Bineînțeles, sa obții un succes fără a întâmpină mai întai eșecul este ideal dar dacă ai eșuat nu înseamnă ca trebuie sa ramai jos ci trebuie sa te rodici și sa sa lupți deoarece un impediment nu e un sfârșit ci……. doar un impediment.

Dacă ai eșuat nu trebuie sa iei alta cale decât cea a succesului deoarece ,,Eşecul e pur şi simplu şansa de a încerca din nou, de data asta cu mai multă inteligenţă” -Henry Ford

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s