Nemulțumirea 

Nemultumirea….ca și focul care poate fi utilizat în scopuri pozitive cât și negative poate crea sau distruge.In primul rand nemultumirea poate fi drumul spre progres deoarece de exemplu nemulțumirile oamenilor de restricțiile evului mediu asupra unor teorii si descoperiri au determinat o revolutie industriala prin care s-a deschis drumul noilor descoperiri. O alta parte pozitiva a nemulțumirii este nemultumirea de sine prin care ne dam seama ca nu am realizat ceea ce ar fi trebuit sau ca am făcut o fapta rea și ne putem îndrepta.

Dar din nefericire nemultumirea are și o parte negativă….Nemultumirea de ceea ce avem și prin aceasta nu mă refer la ipostaza în care trebuie sa fim mereu mulțumiți de ceea ce avem și sa nu facem nimic in privința îmbunătățirii condițiilor de viață ci la ipostaza în care nemultumirea își are rădăcinile în lăcomie și spre exemplu fiind conștienți ca în Africa oamenii mor de foame suntem nemulțumiți ca am primit Samsung și nu IPhone sau când ne dorim sa avem cât mai multe bogații nerealizand ca sănătatea pe care o avem este mai importanta decât bogățiile pe care ni le putem dori și de care mulți nu se pot bucura.

Nemultumirea este fireasca. Fiecare om o are înăuntrul sau dar cel mai important lucru este în ce scopuri o canalizam….depinde de noi.

Sper ca a fost folositor articolul. Va doresc o zi frumoasa în continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s