Tu alegi !

image

Omul primește o singură viata . Una singură !….dar parca nu realizează acest lucru decât după ce e prea tarziu. Viata este o lupta pe care o purtam zilnic  pentru a câștiga câte  o scurtă  clipa de fericire.  Oamenii zilelor noastre au devenit superficiali și nu înțeleg că  doar cine se lupta are șanse sa învingă, să  obțină un job, o familie, un cămin, să  trăiască un vis, sa își îndeplinească dorințele iar prin toate acestea sa obțină  fericirea.
Viața este o clipă, trăiește-o ! Nu îți irosi TIMPUL cu o rutină  plictisitoare sau lenevind deoarece timpul…..cel mai mare dușman al existentei noastre efemere și  limita care ne definește …..este scurt. trece fără sa ne dăm seama.
Viața  este o călătorie, nu o destinație și ca în orice călătorie nu vor fi doar drumuri netede și flori ci și drumuri pietruite, spini, urcușuri abrupte dar când trecem  prin toate acestea trebuie să ne gândim ca nu norii domină  întotdeauna cerul deoarece ei sunt trecători ci soarele. Dacă ne vom concentra pe lucrurile negative care ni se întâmplă, vom stagna în drumul spre fericire , iar timpul nu se oprește pentru nimeni. Haideți sa nu ne organizam viata ca o plictisitoare călătorie spre moarte, ca un peisaj nostalgic de toamna, pentru că dacă   vom face asta, în timp…după ce nu vom mai avea viata în față, vom privi cu regrete, tristețe și nostalgie înapoi spre timpul pe care l-am irosit.  Haideți să facem din viata noastră o călătorie fericită, un peisaj  colorat de primăvară, să facem din fiecare zi o nouă provocare, o nouă aventura ca atunci când vom privi în urma noastră spre anii trecuți, să ne amintim cu bucurie de frumoasa călătorie pe care am parcurs-o.

10 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Ileana spune:

    Frumos! Stelute multe pentru acest articol adevarat! *************** 🙂
    O zi faina! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. mulțumesc, la fel si ție

      Apreciat de 1 persoană

  2. doar verde spune:

    Frumoase indemnuri !Ar trebui sa meditam mai mult la efemeritate,sa nu luam prea in serios drumul ,ci mai degraba sa nu pierdem din vedere tinta finala!

    Apreciat de 2 persoane

  3. wtfactor spune:

    Asta am realizat și eu acum câteva zile. Mă gândeam sa fac un articol despre asta.

    Apreciat de 2 persoane

  4. E foarte important să ai așteptări de la tine însuți. Cu cât idealurile vor fi mai mari, așa vor fi și realizările! Mulți uită să viseze, să spere, să ceară de la viață ceea ce vor, se complac în propria neputință ( i-aș spune nevoință) și așa nu vor ajunge prea departe.
    Mă bucur să descopăr persoane care ascultă muzica cu sufletul! 💜

    Apreciat de 1 persoană

  5. freedomnights spune:

    Geniusss!!! Ai un stil de a scrie foarte frumos. Bravo si mult succes in ceea ce faci! Toate cele bune.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mirabela spune:

    Ăsta e genul de articol pe care să-l lipești pe perete și să-l recitești zilnic. 😉

    Apreciat de 1 persoană

  7. iamioana spune:

    Frumos;) Timpul a fost si preocuparea mea astazi 😉

    Apreciat de 1 persoană

  8. ioansperling spune:

    Daca te bucura viata te intristeaza moartea! Daca regreți că ai ajuns „deja” la capătul drumului cred ca nu esti pregatit pentru veșnicie.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu